Over Ons

Hope & Grow Foundation is een Nederlandse non-gouvernementele en non-profit organisatie opgericht in 2015 die haar taken in verschillende landen uitvoert en afhankelijk is van donaties die voornamelijk in Nederland worden geworven. Hope & Grow Foundation heeft drie bestuursleden, die zich geheel belangeloos inzetten voor de stichting. Zij stellen het beleidsplan op en houden zich bezig met het realiseren van de gezamenlijke doelen.

 

Ons doel is om op een integere en duurzame manier activiteiten en projecten te organiseren die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen. Daarnaast richten wij ons op een structurele verbetering van kinderen en hun leefsituatie. 

 

Wij werken altijd en uitsluitend alleen met de lokale partners die wij persoonlijk kennen wat er voor zorgt dat de donaties bij de juiste mensen terecht komen.  


Anita Delic Deurholt, voorzitter

Anita, gecertificeerd

kindercoach en moeder van twee prachtige kinderen. Al vanaf jongs af aan had

zij oog voor het feit dat het niet eerlijk verdeeld is in de wereld. Daarom was

haar droom een stichting op te richten. In 2015 is deze droom werkelijkheid

geworden en is Hope & Grow Foundation geboren. Waar Hope staat voor het

open houden van mogelijkheden, kansen bieden en vertrouwen hebben in

verbetering. Grow staat voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Haar missie is

om kansen te bieden aan hen die het nodig hebben. Creatief denken en iedere

keer opnieuw op zoek gaan naar manieren om dat mogelijk. Zij wil zich dáár met

hart en ziel voor inzetten.

Vedran Delic,   secretaris

Vedran is in Sarajevo geboren en woont sinds 1994 in Nederland. Hij is werkzaam als psycholoog bij de Nationale Politie en is vader van twee kinderen. Doordat hij begin jaren 90 zelf de oorlog heeft meegemaakt en ervaren heeft hoe belangrijk het is om hoop te blijven houden en hoe waardevol een steun in de rug kan zijn heeft hij samen met Anita besloten om nu zelf middels deze stichting anderen en in het bijzonder kinderen te helpen en hen hoop te geven. 

Algemeen bestuurslid

Informatie volgt nog.